Meny Lukk

Tårnet er en del av Kulturfabrikken og i dette nydelige lokalet er det utstilling av utstyr og redskaper fra tiden det var hermetikkfabrikk på huset. Vi holder også jevnlig konserter og pubkvelder. På denne linken: kan du se Tårnet i 3-d.

Pub i 2 etasjer

 Tårnet driftes utelukkende på dugnad, noe vi er veldig stolte av!

Ønsker du å bidra til å gjøre dette flotte pub- og konsert-lokalet enda bedre? Ta kontakt med oss i baren, på facebook @taarnetscene

Loftet
Jan Rune Sulen underholder på seniorpub

Jukebox

Når det ikke er artister som spiller hos oss har vi jukebox, der kan du selv velge den musikken du vil høre via nettleseren eller app på mobilen din.

Info om hvordan du går fram finner du på tv-skjermen i lokalet. På skjermen finner du også info om hvilken låt som spilles nå, og hvilke låter som ligger som de neste i spillelisten. Mer info om jukeboxen finner du på outloud.dj

Jukebox

Vi har noen enkle regler vi ber deg følge når du er vår gjest:
Vennligst ikke flytt stoler mellom etasjene, da bryter vi brannforskriften.
Det er ikke lov å ta med drikke ut av lokalet.

Vi følger skjenkeloven! Er man åpenbart påvirket vil man uten unntak bli avvist, og vi sørger for at alle kommer vel hjem. Gjør vi ikke jobben vår, risikerer kulturfabrikken å miste skjenkebevillingen. Drikk derfor med måte og forstand! Husk: Vann er alltid gratis hos oss!