Meny Lukk

Leie av lokaler

Bryllup med 90 gjester, konferanse for 300 deltakere, konfirmasjon med hele familien, 50 års dag med 60 venner, møte i foreningen eller 300 kollegaer på firmafest? Vi har lokalene! Stoler, bord, servise, glass og bestikk har vi også. Ta kontakt på bestilling@kulturfabrikken.no for mer informasjon om utleie.

Småsalen

Småsalen
Småsalen

Storsalen

Storsalen
Storsalen
Storsalen
Storsalen

Praktisk info

Parkering

Parkering er tillatt på oppmerkede parkeringsfelt på taket av Kulturfabrikken. Hovedinngangen skal kun brukes til varelevering. Biler parkert ved hovedinngang eller i nærheten av naboenes innkjørsler/garasjer vil bli borttauet på eiers regning.


Bruk av kjøkken

Begge våre kjøkken er godkjent av mattilsynet, og vi har bedrifter som leier disse av oss til sitt erverv. Eventuelle anmerkninger eller stengning av disse vil medføre store økonomiske konsekvenser for Kulturfabrikken og spesielt bedriftene som har sitt virke her. Vi har derfor sett oss nødt til å sette begrensninger for bruk av våre kjøkken ved arrangementer.

  • Det er bare firma som driver med catering/matproduksjon og er forhåndsgodkjent av Kulturfabrikken som får tilberede mat i våre lokaler.
  • Alt boss skal sorteres, glass og metall kastes i egnede konteinere ved fotballbanen. Panteflasker skal sorteres ut og settes i poser i bossrommet. Papp skal flatpakkes før det kastes i konteiner. Ved dårlig bossortering blir det ilagt et tilleggsgebyr på 1500,- Ved store bossmengder bestilles egen konteiner som tilleggsfaktureres.

Utleie

  • Det er 25 års grense for leie av lokaler.

Leie av Storsal

Send e-post for prisforespørsel bestilling@kulturfabrikken.no


Småsal og Oskarshall

Send e-post for prisforespørsel bestilling@kulturfabrikken.no


Konferanser / møter dagtid

Send e-post for prisforespørsel bestilling@kulturfabrikken.no


Priser for leie av utstyr

UtstyrPr. stk
Barbord/minglebord pr. stk. med trekk 100,-
Mikrofon og lyd i storsal 400,-
Scene, inkl. rigg opp/ned1.500,-
Takdrappering, inkl. rigg opp/ned1.500,-
Store runde bord med duk pr. stk. 200,-
Stoltrekk pr. stk. 20,-
Projektor 200,-

Vi har egen kokk på huset som lager fabelaktig mat og har en variert meny. Ta kontakt med Hjem til Mor ved Tom Salomonsen 46 64 72 59  for pris og meny.

Bestilling/forespørsel

For visning av lokale eller booking av hjelp til servering eller kjøkkenhjelp, kontakt utleieansvarlig på e-post: bestilling@kulturfabrikken.no

Oversiktskart over hovedetasjen i Kulturfabrikken

Her finner du oss