Meny Lukk

INFORMASJON TIL LEIETAKERE

I samråd med helsemyndighetene, har styret bestemt å stenge for utleie til større arrangementer som bryllup o.l i Kulturfabrikken. Arrangementets størrelse, og lokalenes utforming vil vanskeliggjøre vårt ønske om å overholde anbefalte retningslinjer for smittevern. Utleie som konfirmasjoner og andre tilstelninger med inntil 50 gjester vil foreløpig avholdes som planlagt. Leietakere er selv ansvarlig for at FHIs retningslinjer blir fulgt, disse finner du her: Link

Leie av lokaler

Bryllup med 90 gjester, konferanse for 150 deltakere, konfirmasjon med hele familien, 50 års dag med 60 venner, møte i foreningen eller 150 kollegaer på firmafest? Vi har lokalene! Stoler, bord, servise, glass og bestikk har vi også. PS: Det er 25 års aldersgrense for leie av våre lokaler.

Kalenderen viser når de forskjellige lokalene er utleid og hvilke helger det er aktiviteter i kulturfabrikken. Vennligst sjekk om lokalene er ledig på datoen du har tenkt å leie, før du bestiller lokale

Bestill lokale her:

Vi ønsker å innhente kontaktinformasjon til de som sender oss forespørsel, slik at vi kan sende faktura eller oppnå hurtig kontakt dersom noe skulle skje i forbindelse med utleien. Dersom forespørselen ikke ender opp i utleie, vil dine opplysninger bli slettet.

For visning av lokale eller booking av hjelp til servering eller kjøkkenhjelp, kontakt utleieansvarlig Lillian Indrevær på e-post: bestilling@kulturfabrikken.no / mob: 40 46 37 17 – Telefonhenvendelser besvares etter kl. 16 på hverdager.

Utleiepriser storsal:

Storsal med småsal og stor-kjøkken, inntil 100 gjester: 7500,- inkludert vask av gulv og toaletter.

Storsal med småsal og stor-kjøkken, stort arrangement inntil 150 gjester: 13.000,- inkludert vask av gulv og toaletter.

Storsal, større inntektsbringende arrangementer: 15.500,-

Storsal alene (uten kjøkken og småsal): 4.000,- inkludert vask av gulv og toaletter.

Vi leier også ut følgende:
Scene: 1000,- ferdig montert. (Må monteres av oss)


Hvitt draperi til taket i storsalen 1000,- ferdig montert. (Må monteres av oss)


Vi har 100 stk hvite stoltrekk til leie, pris 20,- per stk. Sier du fra på forhånd, kan vi prøve å skaffe flere.

Hele bygden samlet til 17. mai feiring.
Storsalen festpyntet
Gulvet er perfekt for en svingom

Her er storsalen festpyntet. Scenen leier dere hos oss, stoffet den er kledd inne med har vi også tilgjengelig. Det henger kroker på veggene slik at man kan henge opp pynt i taket som på bildet. Alt av stoler, bord, servise, glass og bestikk får du også hos oss.


Utleiepriser småsal:

Småsal med storkjøkken: 5.200,- vask inkludert

Vi har 100 stk hvite stoltrekk til leie, pris 20,- per stk. (Ønsker du å leie flere, si ifra)

Småsal pyntet til fest
Småsal pyntet til fest

Utleiepriser Oskarshall:

Oskarshall med kjøkken: 5.000,- vask inkludert

Oskarshall med kjøkken + Salongen: 6.200,- vask inkludert

Vi har 100 stk hvite stoltrekk til leie, pris 20,- per stk. (Ønsker du å leie flere, si ifra)

Bilde fra barnebursdag i Oskarshall. Det er god plass til lek og aktiviteter.
Oskarshall pyntet til konfirmasjon

Oskarshall rommer inntil 60 gjester og er dermed flott for dåp, bryllup, konfirmasjoner, runde dager, julebord osv. Man kan leie Salongen ved siden av, hvor man feks kan innta kaffe og kaker etter middagen. Andre velger å ha festen i Salongen, å bruke Oskarshall til danseplass. Det er lave salonger, så det ikke praktisk for middager i Salongen. Et kjøkken som følger med i leien, ligger midt mellom Salongen og Oskarshall, som begge har egne innganger.


Det er ikke mulig å leie Tårnet.

For organisasjoner som skal leie for arr som ikke er inntektsgivende, ta kontakt for pris.

Gode rabatter for dugnadsarbeidere og andre som har eierandeler i Kulturfabrikken, ta kontakt for oversikt.

Vi kan være behjelpelige med å skaffe bartendere, servitører og ryddehjelp til deres arrangement. Ta kontakt for booking.

For leie av lokaler til små arr som begravelse, home party, klubbkvelder, kurs eller møter kan vi tilby priser fra 1000,- Ta kontakt for pris.

Vi har egen kokk på huset som lager fabelaktig mat og har en variert meny. Ta kontakt med Hjem til Mor ved Tom Salomonsen 46 64 72 59  for pris og meny.

Oversiktskart over hovedetasjen i Kulturfabrikken

Her finner du oss