Meny Lukk

Kulturfabrikken Marina ligger i en godt beskyttet havn, med Hjeltefjorden som nærmeste nabo.  Vi har plass til 115 båter fra 16 til 36 fot. Bryggene har ferskvann, strøm og er utstyrt med livbøyer og lanterner.

Dybden i havneområdet ligger på 10-15 meter. Vi har også stor parkeringsplass og toaletter tilgjengelig for marinaens medlemmer.

Godt beskyttet båthavn

Vi har ledige båtplasser!

Ønsker du plass, ta kontakt på e-post til havnestyret@kulturfabrikken.no og oppgi navn, mobilnr og båtstørrelse.

Utleiepriser pr.år:
2,5m bredde: 4.500,-
3m bredde: 5000,-
3,5m bredde: 5500,-
4m bredde: 6000,-
4,5m bredde: 7000,-

Bredden er basert på senter-senter utriggere, og effektiv «båsbredde» vil derfor være ca. 30 cm mindre.

Leiepris strøm er 300,- pr år. Strømpriser iht. snittpris + 10% kr/KWh.

Nye leietakere betaler et engangsgebyr ved tildeling av båtplass. Pliktig dugnad i marinaen er 8 timer per år, eller 1.600,- fakturert ved manglende dugnadstimer.

Båtopptak 1-2 døgn for vask, bunnsmøring kr. 600,- 
(max. daycruiser ca. 22 fot).

Stor parkeringsplass

Vinterlagring

I båthallen er det plass til ca 45 båter i ulik størrelse opptil ca 22 fot (daycruiser). Det er tørt i hallen og fin temperatur hele året. Takhøyden begrenser båtstørrelser og max høyde for båt er 2.20m.

I nøstet har vi plass til over 30 båter. Her er maks båtstørrelse 28/30 fot uten flybridge. Høyde på båt kan være maks 3,4 meter.

Hver tirsdag mellom kl 17-21 er det åpent i båthallen og nøstet, og det er anledning til å utføre vedlikehold på båter. Utenom disse tidene har vi jevnlig tilsyn med lokaler og båter hele sesongen, og vil varsle båteier ved uregelmessigheter. Dugnadstirsdager er det felles kaffepause fra kl. 18.30-19.00, og alle leietakere er hjertelig velkommen!


Båtopptak: Ved båtopptak spyler båteier selv båten med vår høytrykkspyler og kjører motorer i ferskvann, vi har spylemuffe tilgjengelig. Båtopptak foretas fra oktober mnd. hver tirsdag kl 17-21, og og for båteiere med avtale om vinterlagring kan båtopptak bestilles i bunnen av denne siden.


Priser for vinterlagring. Prisen på vinterlagring fra sept/okt- april er 200,- per fot. Båteiers forsikring gjelder for lagring, samt kranoperasjoner ut/inn. Ønsker du plass til vinterlagring av båten din ta kontakt med: havnestyret@kulturfabrikken.no

Bestilling av krantid.

Vi utfører for tiden båtopptak for båteiere som har inngått tidligere avtale om lagring i båthallen, disse båtene skal bestille krantid med 2,5 tonn kranen. For NYE leietakere som skal i nøstet, kan man bestille krantid med 6 tonn kranen fra 16. november og utover. (ALTSÅ, NYE LEIETAKERE SKAL BESTILLE TID MED 6 TONN KRAN 🙂 )

Loading...